Посуд виконана з якісної сталі з великим вмістом вуглецю.
Відрізняється високою міцністю і витримує температуру до +450 °C. Гладка
непориста поверхня не вбирає запахи, її легко мити. Матеріал швидко
проводить тепло.
Правила експлуатації
Перед першим використанням ретельно промийте виріб водою
з розчиненим миючим засобом і насухо витріть м'якою ганчіркою або
дрантям.
Перед запіканням рекомендується вистилати дно форми харчових
пергаментом, а всю внутрішню поверхню покривати тонким шаром
масла з допомогою кулінарної пензлика.
Щоб уникнути появи подряпин і мікротріщин на корпусі і
антипригарном покритті не мийте його жорсткими губками і не допускайте
різкого охолодження посуду. Категорично заборонено користуватися
металевими лопатками.
Виймайте страву з духовки, трохи не доводячи до повної готовності. Це
дозволить йому акуратно дійти до оптимального стану і не пересохнути.
Для зручності і безпеки користуйтеся під час готування прихватками.